Home » امنیت » آیا وردپرس امن است؟ چگونه وردپرس را امن کنیم؟

آیا وردپرس امن است؟ چگونه وردپرس را امن کنیم؟

اگر به فکر راه‌اندازی یک سایت شخصی و یا کسب‌و‌کار اینترنتی خود باشید، قطعا علاقه‌مند هستید تا وب‌سایت را با تمام اجزا و صفحات آن را خودتان یک تنه طراحی کرده و توسعه دهید؛ تا بتوانید در ادامه آن را مدیریت کنید و هیچ گونه وابستگی به برنامه‌نویس وب نداشته باشید. مطمئنا اسم وردپرس به گوشتان خورده است و سوالی که برای اغلب افراد تازه‌کار پیش می‌آید این است که” آیا وردپرس امن است؟ ” یا این که” می‌توان از وردپرس برای ساخت سایتی امن استفاده کرد؟” و یا ” سیستم مدیریت محتوای امن‌تری هم برای طراحی سایت بدون کد‌نویسی وجود دارد؟” در این مقاله می‌خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم و در انتها بهترین پلاگین امنیتی وردپرس برای افزایش امنیت سایت‌های وردپرسی معرفی کنیم تا بتوانید تمام فاکتور‌هایی که امنیت سایت شما را بالا می‌برد را یکجا ببینید. پس با ما همراه باشید.

 

تعریف سیستم مدیریت محتوا به زبان ساده

قبل از این که بدانید امن‌ترین و معتبر‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان چیست، باید معنا و مفهوم سیستم مدیریت محتوا را بدانید؛ یا چرا افراد حرفه‌ای و هم افراد مبتدی در اکثر مواقع از سیستم مدیریت محتوا برای طراحی‌سایت استفاده می‌کنند؟

 

سیستم مدیریت محتوا ترجمه عبارت Content Management System یا همان CMS، در واقع نرم افزار‌هایی هستند که می‌توان با استفاده از آن محتوای وب‌سایت را بدون نیاز به دانش کد‌نویسی کنترل و مدیریت کنید و با ایجاد پنل مدیریت برای سایت، استفاده از آن را برای همه‌ی افراد آسان می‌کنند. افراد می‌توانند تنها به وسیله کشیدن و رها کردن عناصر (drag and drop) و با چند کلیک ساده همه نوع محتوای متنی، تصویری، ویدئویی را در کمتر از چند دقیقه به سایت خودشان اضافه ‌کنند.

آیا وردپرس امن است؟ چگونه وردپرس را امن کنیم؟

بهترین و امن‌ترین سیستم مدیریت محتوا

همان طور که شما هم تا به اینجا متوجه شده‌اید و تقریبا همه افرادی که در حوزه وب خصوصا طراحی سایت، سئو و در کل فروش اینترنتی فعالیت می‌کنند و متخصص هستند، بهترین و امن‌ترین سی ام اس (CMS) یا همان سیستم مدیریت محتوا حال حاضر را وردپرس می‌دانند.

 

چرا که وردپرس پلتفرم متن باز رایگانی است که به شما کمک می‌کند به سادگی سایت خودتان را در کم‌ترین زمان و با زیباترین عناصر بسازید و از آن درآمد های میلیونی برسید. یکی از مهم ترین دلایلی که افراد وردپرس را برای ساخت وب‌سایت خودشان انتخاب می‌کنند، مقرون به‌صرفه بودن آن نسبت به کد نویسی اختصاصی و حتی دیگر سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا (Joomla)، دروپال (Drupal)، مجنتو (Magento) و… است.

 

اگر تازه‌کار باشید و قصد یادگیری طراحی‌سایت با سیستم‌های مدیریت محتوا را دارید، بهترین انتخاب برای شما وردپرس است. چرا که بر خلاف دیگر CMS‌های موجود، یادگیری آن بسیار روان و ساده است. همه اجزا و عناصری که برای افراد مبتدی ممکن است پیچیده باشند را حذف کرده است و تنظیمات راحت‌تر و درعین حال کاربردی‌تر را جایگزین آن کرده است.

 

آیا وردپرس امن است

تنها دلیلی که موجب شده است برخی افراد از وردپرس برای طراحی سایت خودشان استفاده نکنند، عدم امنیت آن است. این باور کاملا اشتباه می باشد! در ابتدا در پاسخ به این افراد باید گفت تمام وب‌سایت‌هایی در فضای اینترنت مشغول به فعالیت هستند همواره در خطر هک و نفوذ توسط هکر‌ها هستند؛ در نتیجه تفاوتی نمی‌کند که وب‌سایت شما وردپرسی باشد یا به صورت اختصاصی کدنویسی شده باشد.

 

راهکار پیشنهادی بیست اسکریپت برای افزایش امنیت سایت

حال با این تفاسیر شاید برای شما سوال پیش بیاید که چاره کار چیست؟ برای رفع این مشکل بزرگ برای طراحان سایت و هم چنین مدیران سایت چه باید کرد؟ بهترین راهکار فقط و فقط رعایت چند تکنیک ساده و اصولی در سایت می‌باشد. با رعایت کردن این اصول می‌توانید خیال خودتان را از امنیت سایت راحت کنید.

ما در ادامه این مقاله فوق‌العاده قصد داریم یک افزونه‌ی بسیار مهم و کاربردی برای افزایش امنیت سایت وردپرس به شما معرفی کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

امنیت ۱۰۰٪ با افزونه All in One WP Security and Firewall

سوالی که ممکن است برای اغلب مدیران سایت‌های وردپرسی پیش بیاید، این است که “آیا افزونه ای برای افزایش امنیت سایت‌های وردپرسی وجود دارد یا خیر؟ ” در پاسخ باید بگوییم که بله. افزونه‌های متعددی برای افزایش امنیت سایت و جلوگیری از نفوذ و هک سایت وجود دارد.

 

یکی از معروف‌ترین و کاربردی‌ترین این افزونه‌ها، پلاگین All In One WP Security & Firewall که تقریبا همه‌ی پروتکل‌های امنیتی را برای حفاظت از سایت شما در اختیارتان قرار می‌دهد و تا حد زیادی جلوی تمام تهدیدات هکر‌ها و نگرانی‌های مدیران سایت را می‌گیرد.

 

جالب است بدانید که افزونه امنیتی All In One WP Security & Firewall بیش از ۸۰۰ هزار نصب فعال داشته و روی نسخه ۴٫۷ و بالاتر وردپرس سازگار است؛ علاوه بر این به اکثر زبان‌ها قابل ترجمه است و ۱۲ زبان مختلف از جمله زبان فارسی را پشتیبانی می‌کند. خبر خوب اینکه افزونه All In One WP Security & Firewall، صد‌در‌صد رایگان است و به هیچ عنوان باعث کندی و کاهش سرعت سایت شما نمی‌شود.

 

چک لیست کاربردی برای افزایش امنیت سایت شما

  • تغییر نام کاربری مدیر سایت که به صورت پیش فرض admin می باشد.
  • با تعریف یک رنج آی پی دسترسی کاربران را برای مدت زمان مشخصی محدود کنید تا پس گذشت مدت زمان خاصی کاربران از اکانت خود خارج شوند.
  • افزودن re-captcha به فرم های ورود وردپرس و دیگر فرم های سایت شما
  • فعال سازی تایید دستی حساب های کاربری وردپرس توسط مدیر سایت
  • افزایش امنیت database (پایگاه داده) و پشتیبان‌گیری روزانه، هفتگی، ماهانه به صورت خودکار
  • محدود کردن دسترسی افراد به پرونده های سایت وردپرس مثل readme.html, license.txt و wp-config-sample.php
  • فعال کردن اسکنر امنیتی افزونه All In One WP Security & Firewall چرا که اسکنر امنیتی در صورت وجود هر گونه تغییر در فایل های وردپرس آن را شناسایی می کند.
  • جلوگیری از کپی برداری از متن با استفاده از امکان غیرفعال کردن کلیک راست، انتخاب متن و گزینه کپی روی متن
  • جمع‌آوری اطلاعات از فعالیت‌های مخرب روی سایت شما (به صورت خودکار توسط افزونه انجام خواهد شد.)
  • به کارگیری رمز های قوی و مستحکم برای ورود به اکانت مدیر سایت

 

کلام آخر

خب امیدواریم از این مقاله آموزشی لذت برده باشید. ما در این مقاله سعی کردیم که بهترین و امن‌ترین سیستم مدیریت محتوا که همان وردپرس است را، معرفی کنیم و کمی در مورد امنیت آن صحبت کنیم و در پایان افزونه بسیار کاربردی برای افزایش امنیت سایت‌های وردپرسی معرفی کردیم. همان طور که احتمالا تا به اینجا مقاله متوجه شده‌اید امنیت وب‌سایت شما کاملا به خودتان بستگی دارد.

 

اگر تمام راهکار‌های افزایش امنیت سایت که در این مقاله گفته شد را در وب‌سایت وردپرسی خودتان رعایت کنید مطمئن باشید که هیچگاه سایت شما هک نمی‌شود و اگر هم هنوز جزو آن دسته افرادی هستید که اعتقاد دارید سایت‌های وردپرس قابل نفوذ هستند، می‌توانید سایت بیست اسکریپت که یک سایت وردپرسی است را هک کنید. ?

نوشته آیا وردپرس امن است؟ چگونه وردپرس را امن کنیم؟ اولین بار در بیست اسکریپت. پدیدار شد.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *