ساخت دانشنامه در وردپرس با این ۵ افزونه کاربردی
بیشتر مدیران سایتهای وردپرسی با واژهی دانشنامه وردپرس آشنا هستند. دانشنامه درواقع به بخشی از وبسایت گفته میشود که مدیر سایت میتواند اطلاعات، اسناد و سؤالات متداول را در آن قرار دهد. امروز قصد داریم در این مقاله به شما ۵ تا از بهترین و کاربردیترین افزونههای ساخت دانشنامه در وردپرس را معرفی کنیم.
شما با استفاده از این پلاگینها قادر خواهید بود یک قسمت دانشنامه به سایت خودتان اضافه کنید. معمولاً دانشنامه برای سایتهایی که دارای یک محتوای آموزشی هستند و مقالات متعدد در سایت خود قرار میدهند، مفید است. اگر شما هم میخواهید به سایت وردپرسی خود بخش دانشنامه اضافه کنید این مقاله را دنبال کنید.
ساخت دانشنامه در وردپرس
در این مقاله ما برای شما ۵ پلاگین کاملاً رایگان را معرفی خواهیم کرد. این افزونهها به شما برای بخش دانشنامه سایتتان کمک بسیار زیادی خواهند کرد. پلاگینهایی که قصد معرفی آنها را داریم کاملاً رایگان هستند و شما بهراحتی با مراجعه به مخزن وردپرس میتوانید آنها را دانلود و بر روی سایت خود فعال کنید. برای نصب این پلاگینها میتوانید راهنمای نصب افزونه وردپرسی را در سایت بیست اسکریپت مشاهده نمایید.
Yada Wiki
بعدازاینکه افزونهی Yada Wiki را بر روی لوکال هاست خود نصب کردید، یک گزینهی جدید مطابق تصویر زیر به پیشخوان شما اضافه خواهد شد.
در این قسمت شما به ویرایش و تنظیم صفحات دانشنامهی سایت خود دسترسی خواهید داشت. این افزونه به شما این امکان را میدهد تا محتوا را بر اساس نوع ارسال، برچسبهای سفارشی یا دستهبندیهای مختلف تنظیم کنید. همچنین افزودن صفحه و محتوا اولویت خاصی ندارد، بهبیاندیگر شما میتوانید اول صفحات را بسازید و بعداً محتوا را به آن اضافه کنید.
اگر شما از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده میکنید، یک سری دکمه برای کنترل دانشنامهها در اختیارتان قرار میگیرد. البته متأسفانه این ویژگی برای ویرایشگر جدید وردپرس یعنی گوتنبرگ وجود ندارد. علاوه بر موارد بالا شما این امکان را دارید که به دانشنامه خود یک فهرست مطالب نیز اضافه کنید. این کار نه تنها باعث نظم بیشتر محتوای شما میشود بلکه سبب میشود سایتتان حرفهایتر به نظر برسد.
ساخت دانشنامه در وردپرس با RDP Wiki Embed
افزونه بعدی که در اینجا برای شما معرفی خواهیم کرد، پلاگین کاربردی RDP Wiki Embed است. این افزونه کاملاً رایگان است و کار کردن با آن بسیار ساده است.
در این افزونه شما این امکان را خواهید داشت، سایتهای خارجی را به سایت خود متصل کنید. این مورد برای سایتهایی که فعالیتشان بهصورت بلاگ است بسیار مفید میباشد، چراکه دیگر، خواننده مجبور نیست برای دیدن اطلاعات، سایت شما را ترک کند.
همچنین این امکان برای کاربران افزونه RDP Wiki Embed وجود دارد که ظاهر صفحات را مطابق با سلیقه خودشان تغییر دهند.
Best Knowledge Base Software for WordPress
یکی از افزونههایی که کار کردن با آن برای شما بسیار ساده میباشد این افزونه است. به این صورت که شما میتوانید با کشیدن و رها کردن، مطالب را بر اساس ویژگیهایی که دارند مرتب کنید. این پلاگین علاوه بر امکانات بینظیری که در اختیار شما قرار میدهد، باعث میشود کاربرانتان نیز بتوانند اطلاعات سایت شما ر ا مورد ارزیابی قرار دهند.
افزونهی Best Knowledge Base Software for WordPress، یک سری ابزار بسیار کارآمد مانند پنلهای جمع شونده را در اختیار شما قرار میدهند؛ این پنلها به شما این امکان را میدهند تا اطلاعات مربوط به قطعات را در هرجایی که بخواهید قرار دهید.
همانطور که گفته شد کاربران شما این امکان را خواهد داشت تا اطلاعات را ارزیابی کنند، این موضوع برای بازدیدکنندگان ازاینجهت حائز اهمیت است که میتوانند نظر افراد دیگر را بدانند و پسازآن نسبت به اطلاعاتی که بهدست آوردهاند تصمیمگیری کنند.
این موضوع نه تنها به پیشرفت سایت شما کمک میکند بلکه باعث میشود بازخوردهای مفیدی را در سایت مشاهده کنید. همچنین شما میتوانید با استفاده از این پلاگین برای تأکید بر روی یک اطلاعات خاص از علامتگذاری و یا رنگبندیهای مختلفی استفاده کنید.
Knowledge Base for Documents and FAQs
راحتی استفاده در این افزونه باعث شده تا محبوبیت بالایی در میان کاربران پیدا کند. اینکه شما بتوانید تنها با کشیدن و رها کردن دکمهها، به طرح دلخواه خودتان برسید یک ویژگی بسیار مهم بهحساب میآید.
اگر میخواهید ضمن حرفهای بودن، کارکرد بسیار راحتی و سادهای نیز تجربه کنید به شما افزونهی Knowledge Base for Documents and FAQs را پیشنهاد میکنیم.
این افزونه دارای نسخه رایگان و پولی است که شما میتوانید نسخه رایگان آن را از مخزن وردپرس دانلود کنید. البته اگر بخواهید به امکانات بیشتری نیز دسترسی داشته باشید میتوانید یک سری بستههای نرمافزاری را خریداری کنید و در کنار آن استفاده نمایید.
به این نکته هم توجه داشته باشید که امکانات نسخه رایگان تا حد زیادی نیازهای شما را تأمین میکند و حتی میتواند به شما برای حرفهای شدن نیز کمک کند. نسخه رایگان این پلاگین دارای امکانات بینظیری مانند دو چیدمان مختلف، شامل طرح اولیه و برگه، سه سطح مختلف برنامهریزیشده و غیره میباشد.
Very Simple Knowledge Base
آخرین افزونهای که در این مقاله برای شما معرفی خواهیم کرد، پلاگین رایگان Very Simple Knowledge Base است. اگر میخواهید به پستهای پایگاه دانش خود با سادهترین روش یک ترتیب و نظم خاص بدهید به شما توصیه میکنیم یک بار این پلاگین را امتحان کنید.
این پلاگین برای تنظیم صفحات دانشنامه از shortcode استفاده میکند. شما با استفاده از این شورت کدها میتوانید بهراحتی ظاهر صفحات دانشنامه را سفارشیسازی کنید و مورد دیگری که این کدها را مهم میکند این است که این افزونه با استفاده از همین کدها سرعت سایت شما را بالا نگه میدارد.
معمولاً ستونها، پستهای نمایش سفارشی و تنظیمات نمایش دارای این شورتکدها میباشند.
موفق و پیروز باشید.
نوشته ساخت دانشنامه در وردپرس با این ۵ افزونه کاربردی اولین بار در بیست اسکریپت. پدیدار شد.