چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟
آیا میخواهید وردپرس را یاد بگیرید و یک وبسایت بسازید؟ یکی از بهترین ویژگیهای وردپرس، آسان بودنش است که باعث محبوبیت جهانی وردپرس شده است. یادگیری وردپرس زمان و پول زیادی نیاز ندارد و اگر باور ندارید، ما به شما ثابت میکنیم. سوالی که مطرح میشود این است که چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟ شاید برای شما این سوال خیلی عجیب باشد و بگویید چنین چیزی ممکن نیست ولی در این مقاله به شما میگوییم که چگونه چنین چیزی ممکن است.
در این مقاله، یادگیری وردپرس در کمتر از یک هفته را به شما آموزش میدهیم و مقالات لازم برای یادگیری سریع وردپرس را معرفی میکنیم.
چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟
وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوای متنباز دنیاست یا به عبارتی، وردپرس به شما اجازه میدهد تا بهآسانی وبسایتهای زیبا و کاربردی بسازید.
تقریبا ۲۲% همه وبسایتها با وردپرس ساخته شدهاند که منجر به ایجاد هزاران شغل در سراسر دنیا شده است و میلیونها وبسایت با استفاده از وردپرس به درآمدزایی مشغول هستند.
علاوه بر ایجاد فرصت اقتصادی، وردپرس شما را قادر میکند تا داستان خود را بیان کنید، ایدههایتان را به اشتراک بگذارید، یک گروه بسازید تا باهم فعالیتهای مفید انجام دهید. اینگونه یادگیری وردپرس در کمتر از یک هفته امکانپذیر میشود.
برای یادگیری وردپرس به چه چیزی احتیاج دارید؟
یادگیری وردپرس آسان است به شرطی که به مدت یک هفته هر روز چند ساعت وقت بگذارید. فقط باید مهارت ابتدایی جستجو داشته باشید و مراحل این مقاله را دنبال کنید. جالب اینجاست که نیازی به HTML یا سایر زبانهای برنامهنویسی ندارید و کد نویسی هم نمیکنید.
اگر آمادهاید، شروع کنید…
شنبه (روز اول): راهاندازی وردپرس
اولین کاری که باید انجام دهید، نصب و راهاندازی وردپرس است که دو گزینه دارید: WordPress.com و WordPress.org.
برای کسبوکارها و افرادی که نیاز به امکانات بیشتری دارند. wordpress.org گزینه بهتری است چرا که میتوانید نام دامنه و میزبان خود را داشته باشید و یک وبسایت مستقل بسازید اما wordpress.com وبسایت را در سرورهای شرکت وردپرس ایجاد میکند و دامنه سایت پسوند وردپرس دارد. با این حساب نمیتوانید سایت اختصاصی خود را ایجاد کنید.
با توجه به انتخاب بالا، باید نام دامنه و میزبان وب را انتخاب کنید.
نام دامنه آدرس وبسایت شماست که کاربران برای بازدید در مرورگر تایپ میکنند. بهتر است یک نام ساده و گویا انتخاب کنید که پسوند مرتبطی دارد.
میزبان وردپرس فایلهای سایت شمارا در سرورهای خود ذخیره میکند و در اینترنت در دسترس عموم قرار میدهد. باید بهترین هاست وردپرس را انتخاب کنید، تا کسب و کار شما دچار تزلزل نشود و به آن اطمینان داشته باشید.
پس از انتخابهای بالا میتوانید وردپرس را دانلود و نصب کنید. ما قبلا آموزشهای لازم برای نصب و راهاندازی وردپرس در سیپنل و نصب وردپرس در دایرکت ادمین را در تهیه کردهایم که میتوانید در عرض چند دقیقه آن را بیاموزید.
به همین راحتی صاحب یک وبسایت وردپرسی شدید.
یکشنبه (روز دوم): یادگیری اصول ابتدایی وردپرس
امروز باید با محیط وردپرس آشنا شوید.
مقاله معرفی اجزای پیشخوان وردپرس شما را با داشبورد وردپرس آشنا میکند تا افزودن محتوای متنی، تصاویر، ویدئو و فایل صوتی را یاد بگیرید.
دوشنبه (روز سوم): استفاده از پلاگینهای وردپرس
قدرت واقعی وردپرس در پلاگینهایش است. این پلاگینها به شما اجازه میدهند تا کاربرد وبسایت را گسترش دهید، مثلا فرم اضافه کنید و فروشگاه بسازید.
بیش از ۳۲۰۰۰ افزونه رایگان در دایرکتوری وردپرس وجود دارد که شاید برای تازهکارها پیچیده باشد. برای همین بهتر است افزونههای ضروری را نصب کنید.
برای این منظور پیشنهاد میکنیم مقالات بهترینها را مطالعه کنید تا بتوانید بهترین افزونهها در هر حوزهای را مطالعه کنید.
سهشنبه (روز چهارم): استفاده از قالبهای وردپرس
قالبهای وردپرس ظاهر وبسایت را کنترل میکنند و از قبل طراحی شدهاند پس فقط باید نصب شوند و مطابق استایل و اهداف سایت شما سفارشی شوند.
هزاران قالب رایگان در دایرکتوری وردپرس و تعداد زیادی هم قالب پولی وجود دارند که میتوانید از فروشگاهها بخرید. بیست اسکریپت قالبهای زیبا و کاربردی را بصورت رایگان ارائه میکند که میتوانید بنا به خواسته خود آنها را انتخاب کنید.
یک قالب مناسب باید بین طراحی زیبا و ویژگیهای قدرتمند تعادل ایجاد کرده تا تجربه کاربری خوبی فراهم کند. وجود تعداد زیادی ویژگی لزوما برای وبسایت خوب نیست و کاربردپذیری را افزایش نمیدهد.
پس از انتخاب قالب باید رنگ، فونت، پسزمینه و تصاویر هدر را به سلیقه و استایل خود انتخاب کنید. ویجتها هم راه خوبی برای افزودن سایدبار هستند و منو هم برای ناوبری و هدایت کاربران ضروری است.
چهارشنبه (روز پنجم): سفارشیسازی وردپرس
هر سایتی نیازهای متفاوتی دارد. با توجه به هدف شما برای ایجاد وبسایت باید اقدام به شخصی سازی وردپرس کنید؛ مثلا بیشتر وبسایتها صفحات مختلفی مانند صفحه خانه، خدمات و محصولات، تماس با ما نیاز دارند تا محتوای جالب و مرتبط به موضوع سایت را منتشر کنند. ریسپانسیو بودن هم برای همه سایتها ضروری است تا سایت شما مطابق سایز صفحهنمایش دستگاه کاربر تغییر سایز دهد.
یک هفته کاری تمام شد و هماکنون وردپرس را یاد گرفتید. حال دیدید که چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟ چه احساسی دارید؟ حتما با ما در بخش دیدگاهها در میان بگذارید.
یادگیری وردپرس در کمتر از یک هفته
این مقاله شروع خوبی برای یادگیری وردپرس است و مطالعه مقالات مفید معرفی شده به شما کمک میکند تا بدانید چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟ همچنین تمامی جلسات آموزشی وردپرس را میتوانید مرحله به مرحله پیش روید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.
نوشته چگونه وردپرس را در کمتر از یک هفته رایگان یاد بگیرید؟ اولین بار در بیست اسکریپت. پدیدار شد.