درآمد برنامه نویسی موبایل
بعد از اینکه مقالات درآمد برنامه نویس سی شارپ، آیا برنامه نویسی درآمد دارد و درآمد برنامه نویسی ios در ایران رو داخل سایت قرار دادیم تعدادی از کاربران در مورد درآمد برنامه نویسی موبایل سوال پرسیدند در این مقاله میخواهم به صورت کامل میزان درآمد برنامه نویسی موبایل رو مورد بررسی قرار دهم. اگر میخواهید بدونید میزان درآمد برنامه نویسی موبایل چه مقدار است این مقاله رو تا انتها مطالعه کنید.
درآمد برنامه نویسی موبایل
اگر بخواهیم میزان درآمد برنامه نویسی موبایل رو مورد بررسی قرار دهیم باید ببینم روش های کسب درآمد برای این شاخه چی هستند بعد میتوان گفت چه مقدار درآمد دارد و اگر سمت آن بیاید میتواند درآمد خوبی کسب کرد یا خیر، روش های مختلفی برای برای کسب درآمد از برنامه نویسی موبایل وجود دارد که سعی میکنیم تمام این روش های کسب درآمد رو مورد بررسی قرار دهیم و برای هر کدام مثال بزنیم.
معمولا درآمد برنامه نویسی موبایل قابل قبول است اما باید این قابل قبول بودن رو توجیه کرد. معمولا میتوان از سه طریق کسب درآمد کرد که ما هر سه روش رو مورد بررسی قرار میدهیم.
۱- درآمد برنامه نویسی موبایل از طریق کارمندی
درآمد برنامه نویسی موبایل در این مدل به این صورت هستش که برنامه نویس در شرکت ها یا موسساتی که برنامه نویس موبایل نیاز دارند استخدام می شود که علاوه بر درآمد، بیمه هم میشود. حالا درآمد در این بخش چطوره؟ باید بگم بستگی به چند مورد دارد:
- شهر محل کار
- میزان تخصص
- میزان تجربه
- سابقه کار
- پست سازمانی
بر اساس این معیارها، درآمد برنامه نویس موبایل مشخص می شود. مثلا کسی که در کلان شهر کار پیدا میکند بخصوص تهران احتمال حقوق بالاتر برای او وجود دارد. یا میزان تخصص برنامه نویس تاثیر مستقیم بر میزان حقوق او دارد چون هر چی برنامه نویس کاربلدتر باشد حقوقش بیشتر است. در مورد سابقه کار و پست سازمانی هم صحبتی نمیکنیم چون همه میدونیم که واقعا کسی که سابقه کار دارد و در شرکت جدید پست سازمانی بالایی دارد صد در صد حقوقش بالاتر است.
شاید خیلی بپرسند که حقوق یک برنامه نویس موبایل چه میزان است. راسیتش فرق آنچنانی بین اندروید و ios وجود ندارد و تقریبا یه میزان حقوق دریافت میکنند. ولی رنج دریافت حقوق بین ۲٫۵ تا ۶ میلیون است. ولی برنامه نویس های قدری داریم که خیلی بیشتر از این حرفا حقوق میگیرند شاید تا ۱۲ میلیون هم داشته باشیم که حقوق دریافت میکند. ولی معمولا برنامه نویس های موبایل چه اندروید چه ios بین ۴ تا ۶ میلیون حقوق میگیرند.
۲- درآمد برنامه نویسی موبایل از طریق مدل آزادکاری یا فریلنسری
یک روش دیگر برای کسب درآمد برنامه نویسی وجود دارد آن هم از طریق آزادکاری یا همان فریلنسری است. یعنی شما به صورت انفرادی و بدون وابستگی به سازمان یا شرکتی پروژه دریافت میکنید و انجام میدهید. معمولا درآمد این مدل، کاملا بستگی به روابط شما و میزان تخصص و نمونه کارهای شما دارد. هر چه شما رزومه قوی تری داشته باشید احتمال دریافت پروژه بیشتر است. در این روش باید خودتون دست به کار شوید و پروژه دریافت کنید. معمولا کسانی که نمونه کارهای قوی دارند و از رزومه قابل دفاعی برخوردار هستند و میتوانند به راحتی با بقیه ارتباط برقرار کنند همیشه کار دارند.
میزان درآمد برنامه نویسی موبایل در این مدل بین ۳ ۴ میلیون تا ۱۵ ۲۰ میلیون است. کسانی هستند که پروژه های ۷ ۸ میلیونی میگیرند و در کمتر از یک هفته کامل اوکی میکنند.در مدل اصلا مشخص نیست و کلا بستگی به خود شخص دارد. ولی اگر شخص فعالی باشد و وضعیت رزومه و نمونه کاراش خوب باشد معمولا ماهی ۱۰ میلیون درآمد دارد.
۳- درآمد برنامه نویسی موبایل از طریق نوشتن اپلیکیشن و فروش آن در مارکت ها
یه مدل دیگر برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی موبایل چه اندروید و چه IOS، نوشتن اپلیکیشن و فروختن آن در مارکت های مختلف است. این روش، جز روش های پر ریسک و البته آینده دار است وقتی شما یک اپلیکیشن می نویسد احتمال دارد اصلا فروش نرود احتمال دارد خوب فروش رود و پول خوبی به جیب بزنید. در این مدل باید ایده خوبی رو خوب پیاده سازی کنید و بعد از نوشتن آن، به بهترین شکل ممکن ارائه شود. تا ارائه خوبی نداشته باشد هیچ اتفاقی نمیفتد حتی اگر بهترین اپلیکیشن دنیا باشد. در بخش پایین چند نمونه از میزان درآمد برنامه نویسی اندروید که به صورت پیاده سازی ایده فعالیت کرده اند رو آورده ایم:
محسن جهانی
- اپلیکشن رادیو تلویزیون زنده (درآمد: ۱۲۵ میلیون تومان)
- این اپ توسط محسن جهانی به قیمت ۵۰۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۵۰ هزار بار فروش داشته است.
- اپلیکشن کدها و رازهای مخفی اندروید (درآمد: ۱۰۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط محسن جهانی به قیمت ۲۰۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۵۰ هزار بار فروش داشته است.
میلاد فرجی
- اپلیکشن هواشناسی (درآمد: ۴۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط میلاد فرجی به قیمت ۱۹۹۹ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۲۰ هزار بار فروش داشته است.
- اپلیکشن تقویم ملی بهمراه ویجت هوشمند (درآمد: ۳۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط میلاد فرجی به قیمت ۱۵۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۲۰ هزار بار فروش داشته است.
مسیح وحیدا
- اپلیکشن ساز بندری (نی همبون) (درآمد: ۱۰۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط مسیح وحیدا به قیمت ۴۹۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۲۰ هزار بار فروش داشته است.
تولفا
- اپلیکشن فضولگیر آژیری فیلمبردار (درآمد: ۱۰۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط تولفا به قیمت ۲۰۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۵۰ هزار بار فروش داشته است.
- اپلیکشن مرجع داروها (درآمد: ۷۵ میلیون تومان)
- این اپ توسط تولفا به قیمت ۱۵۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۵۰ هزار بار فروش داشته است.
- اپلیکشن تعبیر خواب (درآمد: ۳۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط تولفا به قیمت ۱۵۰۰ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۲۰ هزار بار فروش داشته است.
گروه نرم افزاری گندم
- اپلیکشن قانون (درآمد: ۱۶۰ میلیون تومان)
- این اپ توسط گروه نرم افزار گندم به قیمت ۷۹۹۹ تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از ۲۰ هزار بار فروش داشته است.
توجه: اگر به دنبال یادگیری و آموزش برنامه نویسی موبایل هستید پیشنهاد میکنم به مقالات مفیدی که در سایت منتشر شده اند را مطالعه کنید.