دانلود کتاب امضای دیجیتال
دانلود کتاب مفاهیم و ویژگی های امضای دیجیتال
در این پست به سراغ آموزش امضای دیجیتال رفته ایم و کتابی رو در این زمینه آماده کردیم که در قالب ۱۲۸ صفحه اطلاعاتی کاملی رو در زمینه امضای دیجیتال ارائه میدهد و پیشنهاد میکنم همه این کتاب رو مطالعه کنند .
توضیحی در مورد خود کتاب دهیم که بیشتر با این کتاب آشنا شوید :
مقاله اول- حدود وحوزه استعمال:
این قانون در جایی بکار میرود که امضاهای الکترونیکی در محتویات فعالیتهای بازرگانی استفاده میشوند که در اصل هیچ دستوری از قانون اداره شده برای محافظت ومصرف کنندگان را در بر نمیگیرد وشامل آنها نمیشود.
مقاله دوم- تعریفات: برای اهداف این قانون:
a) امضای الکترونیکی در اصل اطلاعاتی را معنی میدهند که بطور منطقی به شکل الکترونیکی، با یک پیام اطلاعاتی ضمیمه و یا همراه میشود که ممکن است برای شناسایی کردن امضا کننده در رابطه با پیام اطلاعاتی و نشان دادن موافقت امضا کننده در مورد اطلاعت گنجانده شده در پیام اطلاعاتی استفاده شد.
B) گواهینامه و سند رسمیدر واقع یک پیام اطلاعاتی یاتایید وتصدیق رکورد دیگری را معنی میدهد که ارتباط میان یک امضا کننده واطلاعات ایجاد شده از یک امضا را در بر دارد.
C) پیام اطلاعاتی در حقیقت اطلاعات ایجاد شده فرستاده شده، دریافت شده یا خیره شده توسط ابزار الکترونیکی و اپتیکال و یا ابزاری شبیه به آنها را معنی میدهد که نه تنها به مبادله اطلاعات الکترونیکی (EDI)، پست الکترونیکی، تلگرام، تلکس و تله کپی محدود نمیشود بلکه یا بر روی واسطه خود عمل میکند یا بر روی واسطه شخصی که آن را ارائه میدهد عمل میکند.
d) امضاء کننده با الواقع شخصی را معنی میدهد که اطلاعات ایجاد شده توسط امضاء را منعقدمیکند که این مطلب یا بر روی واسطه خودش عمل میکند ویا بر روی واسطه شخصی که آن را ارائه میدهد عمل میکند.
e) فراهم کننده خدمات گواهینامه یا سند رسمیدر اصل شخصی را معنی میدهد که اسناد رسمیوگواهینامه ها را صادر میکند وممکن است خدمات دیگری که وابسته به امضاهای الکترونیکی هستند را فراهم کند.
f) شخص مورد اعتماد ومطمئن در اصل شخصی را معنی میدهد که میتواند در زمینه و بنیاد یک گواهینامه یا سند رسمیو یا یک امضای الکترونیکی عملیاتی را انجام دهد.
توضیحی هم در مورد امضای دیجیتال دهیم شاید بعضی از دوستان در این مورد اطلاعاتی نداشته باشند ، امضای دیجیتال نوعی رمزنگاری نامتقارن است. هنگامی که پیغامی از کانالی ناامن ارسال میشود، یک امضای دیجیتال که به شکل صحیح به انجام رسیده باشد میتواند برای شخص گیرنده پیام دلیلی باشد تا ادعای شخص فرستنده را باور کند و یا به عبارت بهتر شخص گیرنده از طریق امضای دیجیتال میتواند این اطمینان را حاصل کند که همان شخص فرستنده نامه را امضا کرده است و نامه جعلی نیست. امضاهای دیجیتال در بسیاری از جنبهها مشابه امضاهای سنتی دستی هستند؛ انجام امضاهای دیجیتال به شکل صحیح بسیار مشکلتر از یک امضای دستی است. طرحها فایل امضای دیجیتال بر مبنای رمزنگاری نامتقارن هستند و می بایست به شکل صحیح صورت گیرد تا موثر واقع شود.
همچنین امضاهای دیجیتال میتوانند امضاهایی غیرقابل انکار را ایجاد کنند به این معنی که شخص امضاکننده نمیتواند تا زمانی که کلید شخصی فرد به صورت مخفی باقیمانده است، ادعا کند که من این نامه که امضای من را به همراه دارد، امضا نکرده ام. ولی در زمانی که کلید شخصی فرد در شبکه از حالت مخفی خارج شود یا زمان اعتبار امضای او به اتمام برسد شخص میتواند امضای دیجیتال خود را انکار کند هرچند که در این حالت نیز با وجود ساختار قوی امضای دیجیتال، این امضا اعتبار خود را حفظ میکند. پیغامهای امضا شده با امضای دیجیتال امکان ارائه به صورت یک رشته بیتی را دارند. مانند: پست الکترونیک، قراردادها و یا پیام هایی که از طریق قواعد رمزنگاریهای دیگر ارسال شده باشند.
امضاهای دیجیتال اغلب برای به انجام رساندن امضاهای الکترونیکی به کار میروند. در تعدادی از کشورها، مانند آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا، امضاهای الکترونیکی قوانین مخصوص به خود را دارند. هرچند، قوانین دربارهٔ امضاهای الکترونیکی همواره روشن نمیسازند که آیا امضاهای دیجیتال به درستی به کار گرفته شده اند و یا اهمیت آنها به چه میزان است. در حالت کلی قوانین به شکل واضح در اختیار کاربران قرار نمیگیرد و گاهی آنان را به گمراهی می کشاند.