Home » validation کردن CheckBox » سورس پروژه validation کردن CheckBox در MVC توسط Jquery

سورس پروژه validation کردن CheckBox در MVC توسط Jquery

سورس پروژه validation کردن CheckBox در MVC توسط Jquery

سورس پروژه validation کردن CheckBox در MVC توسط Jquery

در این پست به سراغ سورس پروژه mvc و جی کوئری رفته ایم در این پروژه به سراغ validation کردن CheckBox رفته ایم ، که در ASP.NET MVC توسط Jquery آن را validat می کنیم. که با استفاده از این سورس پروژه میتواند در پیاده سازی validat کردن ابزار ها در وب کار ساز باشد.

نحوه عملکرد پروژه validation کردن CheckBox :

عملکرد پروژه به گونه ای است که با DataModel که تعریف میکنیم CheckBoxRequired را به آن اختصاص میدهیم که در هنگام خالی بودن آن پیغامی که نوشته ایم را به کاربر نمایش دهیم.پروژه بسیار ساده است که میتواند کیفیت کار های شما را دوچندان کند.

MVC چیست؟

Model Views Controllers اسم کامل مدل MVC است. تکنولوژی جدیدی در برنامه نویسی برای بهبود امر طراحی سایت می باشد. که هر کدام از این ها مستقل هستند و در انتها کار به هم وصل می شوند. MVC بر روی معماری چند لایه ای جهت جداسازی قسمته ها مختلف برنامه قرار میگیرد. این مفهوم فقط برای برنامه نویسان ASP.net تازگی دارد چرا که قبل از آن زبان های جاوا، PHP و بسیاری دیگر از پلت فرم ها این ویژگی را دارا بوده اند.

مدل (Model) : در این بخش اطلاعاتی قرار دارد که کاربر به طور مستقیم با آن ها در ارتباط است که به راحتی در View Models می تواند رخ دهد. که اطلاعات را در بین view و controller جا به جا می کند و یا در Domain model که حاوی اطلاعات مهم از دامنه می باشد.

برای مثال یک شی Product ممکن است اطلاعات را از بانک اطلاعتی بازیابی کرده باشد و بر روی آن ها فعالیت هایی انجام داده باشد و در آخر نتیجه رادر بانک اطلاعاتی در جدول Products ذخیره می کند.

نمایشگر (Views) : برای رندر کردن قسمتی از مدل که با کاربر در ارتباط مستقیم است. در واقع وظیفه نمایش به کاربر را دارد و به کاربر نتایج عملیات، بازیابی و نمایش داده را نشان میدهد.

برای مثال زمانی که کاربر در بخش ورود به سیستم رمز عبور را وارد می کند بیشتر برنامه نویسان در همان فرم تصحیح بودن آن را بررسی می کنند که در برنامه نویسی با MVC عمل درستی نیست. در MVC رمز عبور بدون هیچ گونه بررسی و چک کردنی به قسمت های دیگر انتقال میابد و تنها نتیجه ساده از قسمت های دیگر دریافت میکند که به آن وسیله اجازه ورود به برنامه داده میشود.

کنترلگر(controller) : برای پردازش کردن درخواست های ارسالی، بهبود وضعیت کارایی در مدل، انتخاب نمایشگر مناسب برای نمایش دادن به کاربر. به بیان دیگر کنترل کننده جریان منطقی برنامه کاربردی است که با تعمل بین model و view می تواند برنامه را اجرا و جریان های اطلاعاتی را تحت کنترل قرار دهد.

برای مثال کنترلگر عبارت های پر و جو بانک اطلاعاتی را مدیریت کرده و آن ها را به مدل میفرستد. مدل وظیفه دارد پرس وجو ها را به اجرا درآورد.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *